Un camion încărcat cu pietriș s-a răsturnat pe DJ 173 B, între localitățile Mintiu și Cepar. Șoferul, care se afla singur în autovehicul, este rănit. Motivul pentru care s-a produs accidentul este se pare o explozie a unui dintre cauciucuri.

O basculantă încarcată cu pietriș, s-a răsturnat în șanț, între Cepari și Mintiu, după o explozie a unuia dintre cauziucuri. În autovehicul se afla doar șoferul, un tânăr în vârstă de 26 de ani. La locul accidentului s-au prezentat paramedicii SMURD Năsăud, dar și echipajele de descarcerare și de poliție.

În urma primelor evaluări efectuate de echipajele de prim ajutor, se pare că tânărul șofer a suferit un traumatism parietal drept și unul toracic, dar era conștient. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița pentru mai multe investigații.

Poliția va stabili cu exactitate care au fost împrejurările în care s-a produs accidentul.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fata locului a rezultat faptul că, pe DJ 173B, între localitățile Cepari și Mintiu, pe direcția de mers spre Mintiu, un tânăr de 26 de ani, din Leșu, în timp ce conducea un autocamion, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit în afara partii carosabile, unde s-a răsturnat. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit ușor. Acesta urmează a fi testat cu aparatul etilotest. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul„, declar Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Sursă foto: Radu Sîrbu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.