Traian Băsescu, fostul preşedinte al României spune că, Partidul Social Democrat este cel mai mare focar de pestă porcină africană din ţară, în acelaşi timp, acesta este gânditor la ideea că boala nu se tratează.

 

„PSD este cel mai mare focar de pestă porcină africană din ţară. Şi când mă gândesc că boala nu se tratează…”, scrie fostul preşedinte, într-un mesaj pe Facebook.

Sursa foto: Pagina personală de Facebook, Traian BăsescuLideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer “demisia imediată” a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv.

Documentul este semnat de vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, de Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, de Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

 

2 COMENTARII

  1. Stimate domnule Basescu, asa cum ati facut Dvs cand l-ati pus pirm-ministru pe unul de la PSD… ( din opozitie ) , asa v-as pune io acuma prim-ministru pe Dvs , ca sa demonstrati capacitatea Dvs ” ingereasca ” prin care sa luati masurile care se cuvin, pentru ” vindecarea acestei peste porcine Nord Africane ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.