Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan susține că, în România crima organizată dă o lovitură de stat, pervertind instituții care nu mai acționează conform legii.

 

Sursa foto: Pagina personală de Facebook Raluca Turcan

 

În România, crima organizată dă o lovitură de stat.

Clanul mafiot de la Teleorman (condamnații, anchetații, asociații și interpușii acestora) utilizează în mod nedemocratic și ilegal instituții ale statului în lupta lor cu legea și cu cetățenii.

Altfel nu îmi explic cum o instituție condusă de un fidel al domnului Liviu Dragnea și al doamnei Carmen Dan, după violențele nejustificate împotriva oamenilor, din data de 10 august, îndrăznește să afirme că 100.000 de oameni au venit în Piața Victoriei pentru a ocupa prin violență o clădire goală cu prim-ministrul Viorica Dăncilă în vacanță.

Cred, de asemenea, că situația nu mai poate fi cosmetizată în niciun fel.

În România, crima organizată dă o lovitură de stat, pervertind instituții care nu mai acționează conform legii, care încearcă să abată atenția de la încălcarea legii și care încearcă să îngreuneze aflarea adevărului.

Consider că este nevoie de o reacție oficială a instituțiilor care încă mai există în România, care mai au demnitate și onoare și care mai consideră că mai au o țară de apărat”, a scris Raluca Turcan pe pagina personală de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Vai maaaa…. da de ce n-o puneti odata… pe doamna asta la ” butoane ” … si prim-ministru pe cel care ” bate din calcaie cu bratul drept intins oblic in sus ” … siti bine cine este … … si … gata ?! ( Doara v-amintiti cand a fost „uns de presedinte al PNL „… ) . Cine stie, poate ca atunci in Romania, pe toate drumurile vor fi numai „tzate de vaca ” agatzate peste tot si „stupi de albine ” si… ” toate ” vor curge … garla… !
    Da intelegeti ma odata si dati-le lor ” puterea ” din tzara , voi nu intelegeti ca „lor ” nu le pute gura pentru ca ar fi ” mancat usturoi ” … ci maidegraba… ca nu s-au spalat pe ea … ?!!!
    Au inceput cu „denunturile calomnioase ” … si acuma… gata… si voi toti cei de stanga, faceti la fel… ca nu cumva domnii ” procorori ” sa stea de pomana ori sa someze…
    Maaa… voi n-ati vazut ca in Piatza Victoriei n-au fost nici un fel de ” violentze ” ci mai degraba i-au luat la poceala jandarmii pe cei din „randul intai „… , asa… ptr ca fiind contactul dintre protestatarii ilegali si cordonul de ordine publica prea „aproape ” … le putzeau gurile a usturoaie ?!
    Maaaa… astora din gasca celor de „dreapta capitalist-extrema ” … nu va e rusine ????? !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.