Sigur te tentează și pe tine videochatul. Ești tânără, ți-ar plăcea să câștigi mult mai bine și ești gata să explorezi metode noi de a-i obține. Ceva însă te-a reținut până acum să faci pasul ăsta. Poate că o anumită jenă, sau gândul că cineva te va judeca. Situația asta se poate schimba însă.

Permite-mi mai întâi să mă prezint: sunt Claudia, PR la cel mai mare studio de videochat Certificat LiveJasmin din Iași. Avem o echipă 100% feminină, dedicată exclusiv videochatului premium. Iar asta s-ar putea să te intereseze foarte mult.

Cel mai bine este să-ți dau 10 motive pentru a te angaja și tu într-un studio Certificat LiveJasmin:

  1. Lucrezi pe cel mai bun site de videochat din lume, cu membri care au foarte mulți bani. Așa ai șansa să îți faci admiratori fideli, care să revină mult timp pe profilul tău. Asta înseamnă, desigur, încasări mai mari pentru tine.
  1. Primești trafic garantat suplimentar față de celelalte modele de pe site. Ăsta e un beneficiu extraordinar de util pentru tine, cu efect direct în creșterea veniturilor.
C:\Users\Octavian\Desktop\Gladio - Heylux ian-mai22\IULIE\Gazetabistrita.ro\StudioVideochatLiveJasmin 2.jpeg
  1. Lucrezi la cel mai mare studio Certificat LiveJasmin din Iași, cu amenajări superbe. Investim enorm în confortul tău și în dotările tehnice care te ajută să ai succes ca model.
  1. Ești ajutată să faci bani de o echipă de 14 trainere profesioniste. Colegele mele îți explică pas cu pas secretele acestui job și ce ai de făcut online.
  1. Îți garantăm lecții gratuite de engleză. În felul acesta, poți să ai conversații mult mai interesante cu membrii de pe site, care te vor putea înțelege mai bine.
  1. Primești machiaj zilnic gratuit în primele 6 luni în studio. Prin acest serviciu unic, arăți foarte bine înaintea fiecărei ture și ai un start puternic ca model.
  1. Îți asigurăm fotografii și filme profesioniste gratuite. Acest portofoliu îți ajută mult imaginea și devii mai interesantă pentru membri.
  1. Experții de la LiveJasmin te ajută prin statistici personalizate să-ți mărești încasările. EI îți explică ce faci bine și unde mai ai de lucrat pentru a face progrese. Așadar, înlocuim norocul cu date concrete, care te duc cu certitudine la succes.
  1. Lucrezi 100% legal. Spre deosebire de studiourile de apartament, respectăm deplin legile și fiscalitatea României. Lucrul acesta îți dă liniștea să-ți vezi de treaba ta fără niciun fel de grijă inutilă.
  1. Îți asigurăm confidențialitatea jobului și corectitudinea deplină a plăților. Te respectăm ca model și ca femeie din toate punctele de vedere astfel încât să fii convinsă că ești la cel mai bun job posibil.
C:\Users\Octavian\Desktop\Gladio - Heylux ian-mai22\IULIE\Gazetabistrita.ro\StudioVideochatLiveJasmin 3.jpeg

Astea sunt doar 10 motive să ne alegi. Un studio Certificat LiveJasmin înseamnă că lucrezi într-o companie care are grijă de modele. Am grijă personal de lucrul ăsta. Te ascult de fiecare dată când ai să-mi comunici ceva, îți încurajez feed-back-ul, ca să văd ce putem face mai bine pentru tine.

Cel mai bună cale să te convingi de toate lucrurile astea e să ne faci o vizită. Te aștept cu drag la noi, cu o cafea bună și detalii despre beneficiile tale financiare. Totodată, poți să pui o mulțime de întrebări celorlalte modele și să afli de la ele cât de mult câștigă în studio.

Abia aștept să ne cunoaștem și să vorbim despre succesul tău! Sună-mă chiar acum la telefon 0744.33.77.11 pentru angajare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here