Ziua Siguranţei Rutiere în judeţul Bistriţa-Năsăud! Peste 1.000 de elevi năsăudeni au participat la „Marșul împotriva vitezei”

168

 

Peste 1000 de elevi și cadre didactice, din orașul Năsăud, împreună cu polițiștii de la Rutieră, Ordine Publică și Prevenire au organizat, vineri, “Marșul împotriva vitezei”, în ziua destinată siguranței rutiere.

 

 

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, alături de cei ai Serviciului Rutier și din cadrul Poliției Orașului Năsăud au organizat, vineri, “Marșul împotriva vitezei”, în contextul Zilei Siguranței Rutiere, din cadrul evenimentului ”Săptămâna Prevenirii Criminalității”.

 12

Scopul acestei activități a fost de a conștientiza conducătorii auto cu privire la una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere în județul nostru: VITEZA.

5

 

Au răspuns prezent invitației noastre, și le mulțumim pentru implicare, cadre didactice din toate școlile din orașul Năsăud și, alături de copii, au confecționat pancarte cu mesaje preventive și recomandări adresate și menite să-i facă pe conducătorii auto mai responsabili în trafic.

1220

 

Astfel, peste 1300 de elevi de la Școala Generală ”Mihai Eminescu, Colegiile Economic, Silvic și ”George Coșbuc” au defilat pe bulevardul Grănicerilor, din orașul Năsăud, cu semne de circulație, recomandări și au intonat mesaje preventive.

 

De asemenea, astăzi, în același context,  polițiștii au oferit participanților la trafic pliante cu recomandări și sfaturi, în mai multe localități din județ.

 

1 COMENTARIU

  1. Degeaba tot protestati ca n-are nici un efect. La romani, „bota si scorbaciul cu bube ” … mai poate schimba ceva, mai ales in randul „lacustarilor ” care s-au ” specializat ” in tot felul de hotzii si de smecherii pe sub podurile din ( M)UE… , care vin si aduc in tzara tot felul de gioarse … in care se dau „rotunzi” , desi-s mai lunguietzi decat „bostanii „… !
    Modificati domnilor legea circulatiei si pentru abaterile la legea vitezei, confiscati-le masinile, indiferent de valoarea lor si pe cine-s inmatriculate ( ca daca-i imprumutata, n-are decat sa se lamureasca go.ze.riul cu cine i-a dat-o sa umble cu ea… ) si va garantez eu ca rar o sa mai gaseasca politia pe ici pe colo, cate unul care sa mai circule cu viteza periculoasa pentru el si pentru cei din jurul sau .
    Daca a depasit viteza de prima data, sa plateasca acolo o amenda de 50 de milioane de lei ( sa-l usture ) si daca n-o poate plati in 90 de zile, sa i se confiste masina, sa-i fie vanduta la licitatie in contul amenzii .
    Cine este prins a doua ora, alte 50 de milioane amenda si masina confiscata fara drept de recurs si daca nu plateste amenda, sa fie bagat la zdup si dus la munca fortzat, in folosul comunitatii , pana-si „plateste valoarea amenzii ” . . .
    Dar, nimeni n-o sa voteze asa ceva, ptr ca majoritatea „politrucilor ‘ nostri conduc abuziv si cu viteza excesiva… Astea- s „manevre” asa… sa nu zica lumea ca cei de la Politie n-au facut si ei „ceva”…

LĂSAȚI UN MESAJ