Zeci de percheziţii la traficanţii de droguri în Bistriţa-Năsăud şi Cluj-Napoca! 35 de persoane duse la audieri

2512

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud, cu sprijinul polițiștilor de la Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat 36 de percheziții domiciliare în Bistrița-Năsăud și în municipiul Cluj-Napoca, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. 35 de persoane urmează a fi conduse la audieri.

 

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud și procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud au efectuat, joi,  36 de percheziții domiciliare, în județul Bistrița-Năsăud și în municipiul Cluj-Napoca, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

La activități au participat și polițiști de la structurile de combatere a criminalității organizate din Cluj, Mureș, Maramureș, Sălaj, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, precum și jandarmi.

De asemenea, au fost puse în executare 35 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi prezentate la audieri și dispunerea măsurilor legale.

Potrivit procurorilor, la începutul anului 2016, a fost constituit un grup infracțional, cu scopul de a comercializa tinerilor și adolescenților, din municipiul Bistrița, substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive și cannabis.

 

În urma perchezițiilor, au fost ridicate rezină de cannabis,  cannabis, substanțe cu efecte psihoactive cunoscute sub denumirea de ,,sare de baie”, cântare de înaltă precizie, plicuri zyp-lock cu urme de substanțe pulverulentă și diferite obiecte cu urme de substanță vegetală.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ