A vrut să-i “traducă” pe magistraţii CA Cluj, dar a fost taxat! Mihai Pop de la OS Bistriţa Bîrgăului: UN AN cu suspendare şi 60 de zile muncă în folosul comunităţii

1398

Inginerul Mihai Pop, de la Ocolul Silvic Bistriţa Bîrgăului a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare, după ce, în toamna anului 2015, a condus beat şi a intrat în gardul unei case din comuna de domiciliu. Pop a încercat, atât în faţa magistraţilor de la Judecătoria Bistriţa, unde dosarul a fost judecat pe fond, dar şi la Curtea de Apel Cluj, să sucească lucrurile astfel încât să scape basma curată. Numai că, nici minciunile spuse în instanţă nu i-au fost de niciun ajutor, precum nici martorii propuşi de el.

 

Mihai Pop a fost trimis în judecată în luna mai 2016, însă judecata pe fond a început abia în ianuarie 2017, după ce dosarul a trecut de camera preliminară. Judecătorii au pronunţat sentinţa pe fond pe data de 13 noiembrie 2017, zi care s-a dovedit a fi un cu ghinion pentru inginerul silvic de la Bistriţa Bîrgăului, întrucât instanţa i-a aplicat o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare şi un termen de supraveghere de 2 ani. În plus, Mihai Pop este obligat să presteze timp de 60 de zile muncă în folosul comunităţii şi să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de Serviciul de Probaţiune Bistriţa-Năsăud.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la toate punctele de difuzare a presei!

6 COMENTARII

  1. dar dosarele cele grele, care stau pitite în sertarele poliției și procurorilor și din care reiese cum a jefuit pădurile grănicerești din Bistrița Bârgăului, când apar? Când va plăti acest papițoi ilegalitățile făcute cu ciocanul din dotare? Că ăsta cu alcoolul este praf în ochi!
    Cea mai tare chestie mi se pare finalul articolului: ”şi să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de Serviciul de Probaţiune Bistriţa-Năsăud”. Adică, băiatul ăsta are probleme grave cu societatea, este neintegrat și va trebui să să integreze! Eu știam că el vrea să fie șef de ocol RA! Asta e mai tare decât condamnarea la muncă în folosul comunității!

  2. Băi grănicer….Sau diavol cum te te-i chema.Frumos scrii.Si intr-un mod atât de diabolic sau malefic precum ti-e interiorul.Scrie să ne amuzăm si noi, ceilalti „graniceri” ….ordinarule sub diferite pseudonime.Un lucru e clar: criminalul acuza ca sa scape de temerile care îl macină. Scrie ce vrei si acuza cât vrei.Ca te macină rău. Rău de tot. Si nu poti dormi noaptea din cauza lui Pop.Draconicule !!!!Care te rogi în săptămâna mare atât de ” elevat” si cu atata ură și patimă.

  3. Acest papițoi duce in spate ocolul de ani de zile pentruca acolo ii plin de incompetenți pusi pe bani grei de Țacăl care toți împreuna fura pădurea, îs un clan care au Numa interese personale și dacă Pop o îndrăznit sa depună candidatura amu la un loc cu clasa politica la putere îs in stare sa-l omore pe bietu om. Numa io câte povesti am auzit. Las ca nimic nu-i veșnic, nici politica care se bagă peste tat și nici prostimea care ii in locu care nu i se cuvine. Io n-am auzit grăin rau pe nime di el Numa pe aia care nu pot fura din cauza lui. Politica vrea hoți și incompetenți sa Marga mâna in mâna. Interesant ii ca voi știți ce are poliția in sertare. La noi in tara nici in poliție NU mai ai incredere. Ii corupta și ea. Dumnezeu sa va deie minte și sa nu mai judecați atâta pe tata lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ