Verdictul lui Cristian Pomohaci nu a fost încă dat. Ieșind din sala de judecată a constatat că mașina lui înmatriculată cu numărul DUH nu mai pornea

490

După patru ore de judecată, se pare că verdictul în cazul fostului preot Cristian Pomohaci nu a fost dat. Mai mult de atât, acesta ieșind din sala de judecată a avut surpriza să vadă că mașina lui cu numărul DUH, s-a stricat.

La Mitropolia Ardealului în cursul zilei de ieri s-a judecat contestația fostului preot Cristian Pomohaci, după ce a apărut o înregistrare audio în care Slujitorul Domnului încerca să convinga un minor pentru întreținerea de relații sexuale.

După ora 17:00, Pomohaci a părăsit sediul Consistoriului Mitropolitan cu o mașină care l-a ferit de ochii presei, preluându-l direct din curtea Arhiepiscopiei Sibiului.

Mașina cu numărul de înmariculare DUH s-a defectat, astfel că fostul preot a trebuit să apeleze la o mașină de împrumut pentru a se face nevăzut.

După mai bine de patru ore de judecată, verdictul fostului preot nu a fost dat.

Slujitorii Domnului care se ocupă de procesul său au la dispoziție maxim 10 zile să comunice verdictul, potrivit Bistriteanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ