(UPDATE) Incident sângeros în apropierea Primăriei Bistriţa! Oamenii au ajuns să-şi dea în cap pentru locurile de parcare

4569

Doi bărbaţi din Bistriţa s-au luat la harţă în plină stradă, pe Gheorghe Şincai, în apropiere de Primăria Bistriţa, pentru un loc de parcare.

Un bărbat a ajuns la spital cu răni la nivelul capului. Totodată a fost distrus şi parbrizul unei autoutilitare care era parcată în imediata apropiere şi care în încăierare a fost lovit cu un obiect contondent ce a rămas înfipt în acesta.

20171128_154903-1

La locul incidentului s-au prezentat două echipaje ale Poliţiei Municipiului Bistriţa, care se aflau în zonă în momentul incidentului, dar şi un echipaj de la Ambulanţa Bistriţa.

Deocamdată nu sunt cunoscute circumstanţele care au dus la acest incident, dar se pare că şoferul autoutilitarei ar fi blocat accesul în curtea locuinţei celuilalt bistriţean.

 

UPDATE:

Potrivit IPJ BN, cei doi bărbaţi, unul în vârstă de 23 de ani, din Livezile – şoferul utilitarei , şi celălalt de 49 de ani, din Bistriţa, s-au certat din cauză că primul a blocat accesul în curtea locuinţei celui de-al doilea, motiv pentru care a izbucnit altercaţia.

Bărbatul de 49 de ani care a fost lovit cu un obiect contondent a fost dus la spital pentru a i se acorda primul ajutor, însă nu a fost necesară internarea acestuia.

În acest moment, cei doi bărbaţi sunt audiaţi de poliţişti, oamenii legii încercând deocamdată să stabilească circumstanţele în care a izbucnit conflictul şi mai apoi gradul de vinovăţie al celor implicaţi în acest incident.

 

 

 

 

 

 

 

4 COMENTARII

  1. Pai, scuzati-ma, dar numai asa pot fi pusi la punct cei care blocheaza efectiv accesul in curtile oamenilor. Nimeni nu zice sa opresti temporar intr-un astfel de loc, pentru ca efectiv nu sunt locuri de parcare in zona respectiva , dar cu conditia sa stai la masina si daca omul vrea sa intre ori sa iasa din curte sa-i faci loc si alta situatie este pur si simplu sa pui masina si sa blochezi pe cineva, care trebuie efectiv sa stea si sa astepte dupa „ga.o.zer” pana o veni el la masina sa-ti dea drumul sa pleci ori sa iesi din curtea ta…
    Intr-un fel, bine i-a facut , chiar daca violenta nu duce la nimic bun…! Depinde si de comportarea si reactia celui cu dubitza…

LĂSAȚI UN MESAJ