Unul dintre cei mai mari comercianți din Europa își deschide un magazin și în Bistrița

407

Un nou magazin se va deschide în Bistriţa Retail Park 1 de pe Calea Moldovei. Este vorba de unul din cei ma mari comercianți de încălţăminte din Europamotiv.

Firma Deichmann, prezentă cu aproape 3.857 magazine în peste 23 țãri europene și Statele Unite își va deschide un magazin chiar în Bistrița.

Pentru magazinul nou ce se va deschide, compania caută șef de magazin ce va fi responsabil pentru gestionarea, prezentarea, expunerea, aranjarea, promovarea şi vânzarea produselor în conformitate cu standardele și politicile comerciale ale companiei.

Candidatul ideal trebuie să aibă minim 2-3 ani experienţă pe o poziţie similară în domeniul vânzărilor în retail, să fie rezistent la sarcini repetitive şi stres, responsabil, cu capacitate de organizare şi coordonare la locul de muncă şi abilitate eficientă de comunicare şi relaţionare cu angajaţii.

Deichmann oferă şcolarizare şi dezvoltare profesională intensivă la celelalte magazine (minim 4 luni), pachet salarial atractiv și alte beneficii, disponibilitate la deplasări în interes de serviciu (100% perioadă şcolarizare, 10% după preluare), un loc de muncă sigur într-o companie internaţională de succes, potrivit timponline.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ