Unul beat, altul fără permis, la volan! Ce au păţit un bistriţean şi un năsăudean când s-au întâlnit cu poliţiştii de la Rutieră

596

Doi bărbaţi, unul din Bistriţa şi celălalt din Năsăud, s-au urcat la volan fără să ţină cont de lege. Bistriţeanul consumase licori bahice, în tomp că năsăudeanul nu avea permis de conducere. Drept urmare, cei doi s-au ales cu dosare penale.

 

 

La data de 2 martie a.c., în cadrul unei acțiuni la regimul rutier pe raza localității Bistrița, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat, de 34 ani, din Bistrița în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, transmite IPJ BN într-un comunicat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă de Biroul Rutier.

 

În aceeaşi zi, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au identificat în trafic, pe DN 17 C, pe raza localității Dumitra, un bărbat, de 50 ani, din Năsăud,  în timp ce conducea o autoutilitară fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ