Un tânăr din Sîngeorz Băi, arestat la domiciliu! Vezi pentru ce

231

Unui tânăr din Sîngeorz Băi i-a fost schimbată măsura preventivă, din control judiciar în arest la domiciliu. Tânărul avea deja un dosar penal pentru ultraj şi s-a mai ales cu unul, de data aceasta el fiind acuzat de lovire şi ameninţare.

 

Potrivit IPJ BN, la data de 9 februarie a.c., poliția a fost sesizată despre faptul că, un tânăr, de 23 ani, din Sîngeorz-Băi ar fi săvârșit infracțiunile de lovirea sau alte violențe și amenințare.

La fața locului, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul se afla sub control judiciar, începând cu data de 11 decembrie 2017, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Astfel, polițiștii de la supravegheri judiciare au stabilit că tânărul în cauză a încălcat cu rea credință obligațiile stabilite de organul judiciar, întrucât a săvârșit alte infracțiuni pe perioada măsurii controlului judiciar.

Polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, în vederea efectuării demersurilor necesare către Tribunalul Bistrița-Năsăud pentru înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau arestării preventive.

Ca urmare a sesizării, la data de 2 martie a.c., față de tânărul de 23 ani, Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ