Un procuror i-a cerut bani lui Cosma pentru a îi clasa dosarul

137

Fostul deputat Vlad Cosma susţine că nu s-a prezentat, marţi, la DNA pentru că este într-o vacanţă pentru a îşi sărbători ziua de naştere, acesta precizând ca va merge la audieri săptămâna următoare. Cosma susţine că un procuror i-a cerut 250.000 euro pentru a îi clasa un dosar, potrivit flux24.ro

„Am plecat într-o vacanţă. Am să mă prezint săptămâna următoare. Nu mi-e frică să merg la DNA”, a spus Vlad Cosma la Antena 3.

„Domnul Negulescu, între zecile de dosare, a trimis un dosar pe numele meu la Parchetul General, am nimerit la un alt stimat domn procuror care, printr-un intermediar, mi-a cerut un sfert de milion de euro pentru a îmi clasa dosarul. Am ajuns ca noi, inculpaţii, să înregistrăm procurorii pentru că încalcă legea. Există denunţ, dosar penal, înregistrarea depusă la dosar”, a mai spus fostul deputat.

Cosma a precizat ca respectivul magistrat i-ar fi spus că ar fi urmat să procedeze în aceeaşi manieră şi cu sora lui, Andreea Cosma.

„Negulescu, ca să nu mă aresteze, a făcut un flagrant în mall, domnul avocat a făcut denunţ domnului procuror”a completat Andreea Cosma.

Luni, într-o conferinţă de presă, procurorul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, a declarat că, marţi, Vlad Cosma este citat în calitate de martor, dar a refuzat să spună în ce dosar.

Marţi seara, Vlad Cosma a prezentat o nouă înregistrare la Antena 3 a unei discuţii pe care ar fi avut-o cu Mircea Negulescu şi cu Lucian Onea. Potrivit lui Cosma, cei doi ai fi încercat să îl convingă pe fostul deputat ca el şi tatăl lui, Mircea Cosma, să facă denunţuri pe numele lui Sebastian Ghiţă.

2 COMENTARII

  1. Eu nu cred ca poate fi un procuror atat de na.ta.rau sa creada ca cerand mita cuiva, nu este inregistrat, sau nu exista martori sau alte asemenea „tertipuri” prin care cel care „DA” .,.. isi ia masuri de „replica „… ! Daca-i asa, atunci nu stiu cum a ajuns in magistratura … ( valabil si ptr politie, jandarmerie, armata, servicii … etc. etc. egal … ) . Acuma cand se pot face poze pe planeta Pluto… ori in eter… si se pot asculta sunete si voci… tot asa… din Universul indepartat… sa crezi ca nu „vede” si nu „aude” nimeni… chiar ca esti na.rod… !

LĂSAȚI UN MESAJ