Un om de afaceri a plătit interlopii ca să îi omoare finul

1660

Procurorii cercetează un om de afaceri după ce acesta ar fi plătit o sumă de bani unor interlopi și le-ar fi comandat să îl ucidă pe finul acestuia.

Ion Șteaburdea un patron influent în Târgul-Jiu l-a acuzat pe finul său, Laurențiu Țavoc, un alt om de afaceri că i-ar fi luat clienții. Patronul anchetat de procurori deține mai multe case de amanet din orașele Rovinari și Târgu-Cărbunești, având o avere fabuloasă.

Interlopii pe care Ștearbudea i-ar fi plătit pentru a-l omorî pe Țavoc l-au înșelat, deturnându-i planul de asasinat. Aceștia au luat banii omului de afaceri, dar l-au avertizat pe Țavoc, spunându-i că propriul său naș vrea să îl omoare. Astfel, cazul a ajuns să fie cercetat de procurorii și agenții de poliție din orașul-reședință al județului Gorj.

„În urmă cu un an și jumătate am deschis în Rovinari o casă de amanet, iar de atunci alt patron de case de amanet mă amenință că mă omoară. Îmi urmărește soția și fetița cu diverși interlopi. În luna iulie, anul trecut, a trimis trei interlopi să mă omoare. A plătit aproximativ șase sute de milioane de lei vechi să fiu omorât, mașina să fie incendiată și geamurile casei mele de amanet să fie sparte”, a declarat Țavoc, potrivit evz.ro

1 COMENTARIU

  1. No stati o tzaruca… inca nici nu s-au intamplat prea multe pe aceasta tema… O sa vedeti de acuma incolo… cum patrunde si la noi, „curentul din Vesti si mai ales din Est”…
    Pana acuma ai nostri au fost „copii cuminti ” ! Foamea si setea, te face „turbat ” din toate pdv… si ptr „o felie de pita” te omora oricand fara nici o compasiune ori retinere , d-apoi ptr o anumita suma de „euroi”… !!! .
    Asadar, nu de „saranstoci ” sa va feriti voi… ci de acesti bogotani, care sunt „stapanii de sclavi” din ziua de astazi , care daca nu le convine ceva, imediat pun „mitraliera ” pe tine si sunt destui „flamanzi” care sa-i puna in aplicare „planurile marsave ” .

LĂSAȚI UN MESAJ