Un om de afaceri care pregătește un bloc în zona Zăvoaie a băgat un tânăr în spital

1633

Doru Ciocan, un om de afaceri care pregătește un important proiect imobiliar în zona Zăvoaie, a băgat în spital, săptămâna trecută, un tânăr care traversa strada pe trecerea de pietoni. Acesta a intrat cu viteză într-un sens giratoriu și l-a luat în plin pe tânăr. Se bănuiește că acesta participa la o întrecere cu un alt șofer, care l-a evitat pe pieton în ultima clipă.

 

Un accident de circulație a avut loc săptămâna trecută, în data de 29 ianuarie, pe Bulevardul Republicii. Un autoturism care circula cu viteză dinspre Inspectoratul Școlar spre Poliție a intrat cu viteză în sensul giratoriu de la Prefectură și a evitat în ultima clipă un tânăr de 19 ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni.

Șoferul a pierdut controlul volanului, după ce l-a evitat pe tânăr și s-a oprit într-un copac ce desparte sensurile de circulație. Acesta a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale autoturismului, având nevoie de ajutorul pompierilor militari pentru a se elibera.

Câteva secunde după, un alt autoturism care a intrat și el cu viteză în sensul giratoriu l-a luat în plin pe pieton.

Atât pietonul lovit de mașină, cât și șoferul primului autoturism care s-a oprit în copac au ajuns la spital. În starea cea mai gravă, se pare…


Aflaţi continuarea, cumpărând Gazeta de Bistriţa de la orice punct de vânzare a presei începând de luni 5 februarie.

Andreea Moldovan

Loading...

1 COMENTARIU

  1. ACUMA… NU LE MAI ZICE ” SMARDOI”… SAU „SMECHERI”… CI LE ZICE … ” OAMENI DE AFACERI”… CARE BINE-NTEES CA INCEARCA PE TOATE CAILE POSIBILE SA ELIDEZE LEGEA FEL SI CHIP, CA SA POATA OBTINE PTR EI ( EXCLUSIV, NU VA FACETI ALTE VISE ) PROFITURI CAT MAI MARI SI SA PACALEASCA STATUL FEL SI CHIP. Toti astia ati vazut ce comportament au , fiecare cu „specificul ” sau … de … ” oameni de afaceri ” !

LĂSAȚI UN MESAJ