Un ochi plânge – Adio Ludovic

663

Viitorul nu sună bine pentru chitaristul ratat, pui de securist, Ludovic Orban. Deşi ca şi Blaga a fost achitat în primă instanţă, lui i se pregăteşte o condamnare cu suspendare în apel. De ce? Foarte simplu. Ludovic Orban n-a acceptat vampirizarea partidului său de către USR (Uniunea Securiştilor din România). N-a făcut scandalul aşteptat de la el în Parlamentul României când USR-iştii numai n-au lătrat şi nu şi-au făcut nevoile în Parlament ca să blocheze votarea legii răspunderii magistraţilor. Ce să mai… E o deziluzie pentru băieţii din sistem pentru că atunci când răspunderea magistraţilor va deveni realitate, puterea lor va tinde spre zero absolut. Adică adio arestări, adio lichidări de oameni politici, afacerişti sau ziarişti incomozi. De aceea să ne pregătim să-i spunem adio greieraşului Ludovic Orban. Las` că vine Blaga că e mai potent.


Materialul din aceasta pagina a fost un pamflet si trebuie tratat ca atare!

2 COMENTARII

  1. Imi aduc aminte cand a fost „uns” Orban de presedinte al PNL… cand instant si involuntar a intins mana si „urland ca se vor lupta la baioneta ” ( opozitia cu pozitia ) numai ca n-a strigat ” Heill … ” ( stiti Dvs … )

  2. Abia asteptam sa vedem ca si „magistratii ” fac parte din acest popor si ca au acelasi drepturi si libertati cetatenesti ca oricare roman din aceasta tzara si daca fac abuzuri si greseli in exercitarea atriburiunilor de serviciu, raspund la fel ca oricare alt cetatean de rand . Excelent !
    Si bine ar fi ca procurorii sa fie scosi din randul magistratilor, ptr ca ei nu au competenta sa judece si sa imparte ” dreptatea ” nimanui, ci efectiv se comporta ca niste politisti ori avocati, din sistemul administrativ si executiv al statului , care efectueaza doar cercetarea si documentarea unor fapte penale si nimic mai mult si unde sunt obligati de lege, sa „culeaga” date si probe atat de ” acuzare” cat si de ” aparare ” .
    Sa ajunga un procuror sa fie deasupra tuturor si sa poata dispune retinerea si arestarea chiar si a unui judecator, mi se pare ceva total anormal si tot discutam si nu ne place ideia critica cu ” statul paralel „… . Intreb , sa-mi raspunda cineva, din ce Guvern face parte Ministerul Public – cum se intituleaza procurorii , din ce putere fac parte, ce ministru au si carui Guvern se suboprdoneaza, daca Ministerului si ministrului Justitiei ba ?! Exista cumva o a patra putere in stat si anume ” Puterea Porcurorilor ” care nu se subordoneaza absolut nimanui ???!!!
    Asa… fara sa fac aprecieri negaitve la activitatea procurorilor, ( doamne fereste ) care in marea lor majoritate sunt oameni seriosi, cinstiti si isi fac meseria in mod corect si constiincios, dar mai exista unii care efectiv „sunt scapati” de sub orice ” control ” si se ocupa de tot felul de interese si „mascareli” politice .

LĂSAȚI UN MESAJ