Un jandarm aflat în timpul liber a recuperat poşeta unei femei furată în plină stradă

104

Sg. maj. Boca Ioan se afla, marţi, pe strada Toamnei din municipiul Bistriţa, când a  fost sesizat de către o persoană de sex feminin, (vânzătoare la un magazin din zonă), că unei doamne i-a fost furată poşeta de către doi tineri. După ce a aflat detalii privind semnalmentele celor doi făptaşi, jandarmul a pornit în căutarea celor doi, deoarece spera să îi întâlnească în imediata apropiere, fapta petrecându-se cu doar câteva minute înainte. Femeia în cauză i-a spus jandarmului că a sunat şi la 112 să reclame fapta.

Jandarmul a zărit după câţiva paşi un tânăr care corespundea semnalmentelor indicate de persoana vătămată. Era vorba de un minor de 12 ani care s-a speriat când a fost luat la întrebări şi a reclamat faptul că nu el a sustras poşeta ci vărul său care s-a ascuns după un gard. Urmărindu-l jandarmul a reuşit să îl prindă pe făptaş şi să îl imobilizeze, moment în care la faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie.

Astfel, persoana a fost predată echipajului, a fost identificată, fiind vorba de un tânăr de 17 ani, iar la un control corporal, asupra sa au fost găsite obiectele aflate în poşetă şi suma de 120 de lei, care au fost predate integral persoanei vătămate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ