Un bucureştean şi un bistriţean s-au ales cu dosare penale! Vezi pentru ce

1027

Un bucureştean şi un bistriţean au fost prinşi de poliţişti conducând autovehicule fără a avea acest drept. În fapt, primul avea permisul suspendat, iar cel de-al doilea nu deţinea un astfel de document pentru nicio categorie de autovehicule. Drept urmare, pe numele acestora oamenii legii au întocmit câte un dosar penal.

 

Potrivit IPJ BN, la data de 11 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat în urma unui control în trafic, un bărbat de 36 ani, din București, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 17, prin localitatea Tureac, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, în noaptea de 11/12 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au identificat un tânăr de 20 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În ambele cazuri, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere„, precizează IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ