Un bărbat internat într-un centru de asistenţă socială a murit în CONDIȚII SUSPECTE!

58

Un bărbat de 50 din judeţul Vrancea a murit, luni, la scurt timp după ce s-a întors în Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională din localitatea Odobeşti, unde era internat şi de unde plecase fără bilet de voie. Poliţia a deschis o anchetă.

 

Reprezentanţii Procuraturii, ai Poliţiei şi ai Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea fac anchete pentru a stabili cauzele morţii unui bărbat de 50 de ani, care era beneficiar al Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională din localitatea Odobeşti şi care luni a plecat din instituţie fără să solicite permisiunea îngrijitorilor.

El a revenit după aproximativ trei ore spunând că se simte foarte rău. Moment în care, angajaţii Centrului au sunat la 112, însă echipajul de prim-ajutor de pe ambulanţă nu a mai putut să-l salveze, a precizat Mediafax.

Reprezentanţii Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională au început o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat în centru înainte de plecare şi după revenirea beneficiarului. De asemenea, au informat organele de anchetă despre acest caz.

Cauza exactă a morţii va fi stabilită în urma necropsiei.

Conform legii, ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror, cercetările fiind pentru moarte suspectă, a subliniat Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ