Ultimii pași în pregătirea celei de a XI-a ediții a Olimpiadei Inocenţilor și a campaniei de strângere de fonduri “Lampioane pentru Inocenți” și Tombolă

37

Fundația Inocenţi organizează campania de strângere de fonduri ”Lampioane pentru Inocenți”, și Tombola în preambulul Olimpiadei Inocenților.

„Pe lângă scopul declarat de strângere de fonduri, această campanie reprezintă un gest de solidarizare cu cauza tuturor copiilor noștri, în special cu cei cu dizabilități, care se confruntă cu multiple probleme”, precizează Marin Mic, directorul Fundaţiei Inocenţi, într-un comunicat.

În prima zi a evenimentului „Olimpiada Inocenților” (10 Mai 2017), la ora 20:00 va avea loc lansarea lampioanelor – “Lampioane pentru Inocenți”. Cu această ocazie, se va realiza și extragerea biletelor câștigătoare de la tombolă.

La tombolă poate participa orice persoană fizică sau juridică, fiind puse la bătaie premii importante precum: tabletă, X-Box și marele premiu – o BICICLETĂ!

„Prin generozitatea doamnei Cristina Ionela Toadere, directorul general în cadrul S.C. ComAutoSport S.A., căreia îi mulțumim pe această cale, câștigătorul marelui premiul se va bucura de o bicicletă excepțională, cu schimbător de viteze- 6 trepte, echipare originală Shimano, pliabilă, numai bună pentru vacanța care urmează!”, mai precizează Marin Mic.

 

Potrivit organizatorilor, au mai rămas încă 200 de lampioane, care vor fi oferite celor care fac donații de minim 10 lei, și 200 de biletele de tombolă cu care se poate obţine un premiu, în schimbul unei donații de 15 lei. Acestea pot fi achiziționate de la Fundația Inocenți (str. Toamnei, nr. 1 A) de luni pâna vineri, interval orar 8-16, sau în ziua premergătoare evenimentului la standul special amenajat.

Pentru mai multe detalii și donații puteti contacta coordonatorul de eveniment Andrada Miron la numarul de telefon 0745 607753.

LĂSAȚI UN MESAJ