Turişti blocaţi pe drumul spre Valea Blaznei, sprijiniţi de jandarmii montani Rodna (FOTO)

82

Două persoane care doreau să ajungă la Valea Blaznei în după-amiaza zilei de duminică, 19 martie a.c., au rămas blocaţi cu autoturismul pe traseu, cauzele fiind provocate de o defecţiune tehnică.

Având în vedere faptul că nu au mai putut mişca autovehiculul de pe loc, aceştia se aflau în imposibilitatea de a-şi continua drumul. În zonă încă mai este zăpadă, stratul măsoară aproximativ 10 cm, iar jandarmii montani care se aflau în patrulare în zonă, i-au sprijinit în sensul scoaterii autoturismului în afara drumului şi conducerii acestora la Valea Blaznei, unde au putut solicita sprijin de la o firmă specializată de tractări auto.

Turişti blocaţi pe drumul spre Valea Blaznei sprijiniţi de jandarmii montani RodnaDSC_0046

Cele două persoane, un bărbat din Nepos şi o femeie din Reşiţa, au fost conduşi la complexul turistic din Valea Blaznei, unde se află în siguranţă, urmând ca după solicitarea unui sprijin de specialitate să îşi poată continua drumul.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Tot felul de talai si talambi, care se avanta aiurea si ” a la proasta” … prin munti si locuri dosite si izolate , ca descreieratii. Trebuie ajutati desigur, dar ar trebui si pedepsiti pentru aceasta indolenta si nesabuintza si pusi sa plateasca toate chletuielile facute pentru cautarea si salavrea lor … ! Numai asa se vor invatza minte . In acest caz, nu i-a pus nimeni sa mearga pe acolo, mai ales ca nu era un drum public „normal” si deschis circulatiei .

LĂSAȚI UN MESAJ