Turişti blocaţi pe drumul spre Valea Blaznei, sprijiniţi de jandarmii montani Rodna (FOTO)

85

Două persoane care doreau să ajungă la Valea Blaznei în după-amiaza zilei de duminică, 19 martie a.c., au rămas blocaţi cu autoturismul pe traseu, cauzele fiind provocate de o defecţiune tehnică.

Având în vedere faptul că nu au mai putut mişca autovehiculul de pe loc, aceştia se aflau în imposibilitatea de a-şi continua drumul. În zonă încă mai este zăpadă, stratul măsoară aproximativ 10 cm, iar jandarmii montani care se aflau în patrulare în zonă, i-au sprijinit în sensul scoaterii autoturismului în afara drumului şi conducerii acestora la Valea Blaznei, unde au putut solicita sprijin de la o firmă specializată de tractări auto.

Turişti blocaţi pe drumul spre Valea Blaznei sprijiniţi de jandarmii montani RodnaDSC_0046

Cele două persoane, un bărbat din Nepos şi o femeie din Reşiţa, au fost conduşi la complexul turistic din Valea Blaznei, unde se află în siguranţă, urmând ca după solicitarea unui sprijin de specialitate să îşi poată continua drumul.

1 COMENTARIU

  1. Tot felul de talai si talambi, care se avanta aiurea si ” a la proasta” … prin munti si locuri dosite si izolate , ca descreieratii. Trebuie ajutati desigur, dar ar trebui si pedepsiti pentru aceasta indolenta si nesabuintza si pusi sa plateasca toate chletuielile facute pentru cautarea si salavrea lor … ! Numai asa se vor invatza minte . In acest caz, nu i-a pus nimeni sa mearga pe acolo, mai ales ca nu era un drum public „normal” si deschis circulatiei .

LĂSAȚI UN MESAJ