Trei tineri din Bistrița, Zagra și Reghin percheziționați pentru tâlhărie calificată

320

Trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani, reținuți pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

 Mai exect, în cursul zilei de joi, 8 iunie, în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au efectuat o percheziție domiciliară pe raza localității Bistrița.

Cu această ocazie au fost identificați trei tineri cu vârste cuprinse între 17-18 ani,  din Bistrița, Zagra, respectiv Reghin, județul Mureș bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Astfel, cei trei sunt bănuiți că în seara zilei de 1 iunie a.c. ar fi acostat, un tânăr, de 15 ani, pe o stradă din Bistrița și i-ar fi sustras două telefoane mobile și o sumă de bani. Totodată, doi dintre ei, mai sunt bănuiți că, în noaptea de 01/02 iunie a.c. ar fi agresat fizic un bărbat, pe o altă stradă din Bistrița și i-ar fi sustras acestuia telefonul mobil.

„Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 4365 lei, a fost recuperat în totalitate.Față de cei trei s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, urmând ca aceștia să fie prezentați Judecătoriei Bistrița cu propunere de arestare preventivă” arată cei de la IPJ Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ