Trei bistriţeni, arestaţi preventiv pentru trafic de droguri! Procurorii DIICOT BN au capturat marfă în valoare de circa 35.000 de euro

2222

Trei bărbați au fost arestați preventiv în urma unor acțiuni de prindere în flagrant delict și a 4 percheziții domiciliare, efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.

Au fost ridicate droguri în valoare de aproape 35.000 de euro.

 

Andrei Bogdan Şorobetea, Alin Radu şi Flaviu Balotă au fost reţinuţi sâmbătă, 18.11.2017 de procurorii DIICOT pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc.

 

La data de 18.11.2017,  procurorii DIICOT – B. T.Bistrița-Năsăud împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud au realizat o acțiune de prindere în flagrant a inculpaţilor  Radu Alin şi Balotă Flaviu Cosmin în timp ce încercau să vândă către două persoane o mare cantitate de droguri contra sumei de 12.000 euro„, se arată într-un comunicat al DIICOT.

droguri 3

În urma acțiunii de prindere în flagrant, au fost ridicate 940 de comprimate și 4,3 grame de resturi de comprimate de ecstasy, aproximativ 500 de grame de cannabis, 290 de grame de bulgări de cristal care conțin substanța activă MDMA și 150 de grame de amfetamină, valoarea pe piața neagră a drogurilor fiind de aproximativ 35.000 euro.

 

Potrivit IPJ BN, în aceeași cauză, polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare în județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, în urma cărora patru persoane au fost conduse la audieri.

 

droguri 2

Duminică, 19.11.2017,  Andrei Bogdan Şorobetea, Alin Radu şi Flaviu Balotă au fost prezentaţi instanţei  Tribunalului Bistrița-Năsăud, care a dispus arestarea preventivă a  acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ