Totul a pornit de la scandalul cu Cozmin Guşă! Federaţia Română de Judo şi-a amintit abia acum de condamnarea antrenorului Vasile Bodea

421

Scandal mare în sânul Federaţiei Române de Judo, după ce oficialii au aflat, în urmă cu 3 săptămâni abia, că antrenorul de judo bistriţean Vasile Bodea a fost condamnat pentru proxenetism, încă din 2016, la 3 ani de închisoare cu suspendare. În 2011, anul în care au început problemele penale pentru Vasile Bodea, acesta era considerat antrenorul celor mai buni judoka din ţară. Acum Bodea riscă să rămână fără jobul de antrenor de judo, cu toate că acesta a obţinut cu elevii săi, de-a lungul anilor, rezultate notabile. Asta după ce, în 2014 firma pe care o deţinea Vasile Bodea – MV Bodex SRL a intrat în faliment.

 

Problemele lui Vasile Bodea au început în toamna anului 2011, atunci când procurorii DIICOT l-au acuzat de proxenetism. Iniţial, cinci persoane au fost săltate de procurori, printre care şi Vasile Bodea, şi duse la audieri. Trei dintre acestea (Vasile Bodea, Corina Mureşan şi Marian Macedon Pop) au fost reţinute şi duse în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.


Afla mai multe detalii cumparand ediţia tipărită a Gazetei de Bistrita de la orice punct de vanzare a presei.

LĂSAȚI UN MESAJ