Teza de doctorat a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi va fi reanalizată de o nouă comisie a CNATDCU, după ce decizia Consiliului din 8 decembrie 2016, care a stabilit că nu poate fi vorba de plagiat în lucrare respectivă , a fost contestată.

„A fost depusă o contestaţie. Urmează procedura legală – se numeşte o comisie care să analizeze contestaţia şi, după ce comisia este aprobată de Consiliul general, face un raport, care la rândul lui va fi supus votului Consiliului general. S-a făcut o contestaţie şi legal noi trebuie să răspundem acelei contestaţii”, a explicat Marius Andruh, preşedintele interimar al CNATDCU.

Potrivit acestuia, noua comisie va fi formată din trei membri, diferiţi de cei care au analizat iniţial lucrarea.

sursa: DCNews

1 COMENTARIU

  1. Ma io cred ca ati inebunit toti cu aceste „teze de doctorat, ori de master sau licentza „… indiferent de care… !
    Mai, dupa doctrina de drept administrativ, toate actele , operatiunile si faptele de drept administrativ, odata castigate, raman legal dobandite si nu mai pot fi retractate . Ce dra.cu … aceste principii se aplica numai unora si altora ba… ? Nu ma refer doar strict la doamna Kovesi…
    Fiti oameni seriosi, ptr ca de la „hal cu tzata-n gura… pa-n la hal cu barba sura ” toti, care au trecut prin „scoala ” au soptit si/sau au copiat, s-au inspirat mai mult ori mai putin din „lucarile ” inaintasilor sai… ca nimeni nu s-a nascut dintr-odata „destept „…
    Dascalii sunt cei care apreciaza si acorda „nota de trecere ” „elevilor ” si aceste note confera „admis ori promovat ” sau „respins si repetent „… si odata ce a trecut cineva calsa si a promovat in „clasa urmatoare ” nimanui nu i se mai poate retracta aceasta „promovare ” .
    Tot asa este si cu aceste „teze” . Orice candidat, licentza, master ori doctorat… este monitorizat, sprijinit si indrumat de un „colectiv profesoral ” , ca-i dau candidatului o lista cu bibliografia necesara, il indruma, ii citesc lucrarile, le analizeaza, ii „asculta „… si le interpreteaza lucrarile astfel intocmite si se pronunta ” ADMIS ORI RESPINS ” cu o anumita „nota de trecere sau de respingere si acest „drept ” , potrivit normelor de drept administrativ, este legal si definitiv dobandit si nu mai poate fi desfiintzat ! Acest „colectiv de examinare ” este cel indraptatit sa aprecieze ori sa refuze un anume „plagiat ” si nimeni altcineva. PUNCT !
    Fiti domnilor oameni seriosi , lasati dra.cului toata aceasta prostie si vedeti-va de alte treburi si nu va mai legati de toate aceste „nimicuri ” care oricum, n-au absolut nici o importantza publica ! S-apoi… pentru toate „faptele” exista un termen de „prescriptie ” , si/sau de ” decadere dintr-un anume termen de sesizare „… care trebuie sa se aplice deopotriva , pentru oricine !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.