TAROM preia zborurile unui operator aerian ce părăsește România

372

Operatorul aerian Alitalia pare să părărească România de la 1 februarie, dacă ne ghidăm după rezervările ce se pot face pe site-ul companiei. Astfel, cine va încerca să îşi rezerve un zbor spre Roma cu operatorul italian începând cu 1 februarie pe site-ul companiei, îi va fi alocat un zbor operat de TAROM. Pe data de 31 ianuarie, rezervările făcute pe site-ul companiei afişează cele două zboruri zilnice ale companiei spre Roma, la 6 şi 20 şi la 19 şi 5, cu tarife de 54 de dolari pe segmentul Bucureşti-Roma.

În intervalul 25-31 ianuarie, preţul biletelor de avion spre Roma, pe un singur segment, este de 40 de dolari.

În acelaşi timp, în încercarea de a rezerva un zbor de întoarcere din Roma pe data de 4 februarie, compania oferă ca variantă de zbor ruta Roma-Belgrad-Bucureşti; zborul din Belgrad  spre Bucureşti fiind operat de Air Serbia.

Contactaţi de Business Magazin, reprezentanţii Alitalia nu au furnizat niciun comentariu pe această temă până la acest moment. De asemenea, reprezentanţii Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti spun că nu au încă nicio informaţie oficială referitoare la plecarea operatorului italian din România.

În prezent, Alitalia operează două zboruri pe zi din Bucureşti – la 6 şi 20 şi la 19 şi 15; întoarcerile din Roma spre Bucureşti sunt la 15 şi 10 şi la 21 şi 50 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ