SUA in barca demiterii sefei DNA VIDEO

171

SUA ar fi pus la cale mazilirea lui Florian Coldea și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Asta spune, din pușcărie, Sorin Ovidiu Vântu. Afaceristul consideră că agenți ai serviciilor secrete americane conduc serviciile românești, dar și instanțele de judecată și procurorii.

Tot americanii au avut rolul decisiv în victoria lui Traian Băsescu în cursa prezidențială, gândește SOV.

E o operațiune din SUA care-i sacrifică pe ăștia 2. Serviciile secrete românești au fost infectate cu agenți ai FBI, CIA. Traian Băsescu, ca să fie uns, a dat acces americanilor. Ei o cotropit tot. România e un experiment prin DNA. S-a băgat în pușcărie tot ce înseamnă om de afaceri, elită plăpândă. Teren pârjolit ca să vină să se stabilească ei. Americanii vor să o sacrifice și pe ea, cum l-au sacrificat pe Coldea. Americanii stau în blocuri din București, ei coordonează parchetele și serviciile secrete.”, a declarat Sorin Ovidiu Vântu la B1 TV.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui ca Parlamentul, ca for suprem in stat , sa poata „numi si destitui” din orice functie, pe oricine apreciaza „el” ca este necesar acest lucru, atata vreme cat este „la comanda” ! Fara suparare !
    Auzi tu domnule, sa fie ei procurorii si judecatorii „stat in stat”… ( si nu numai ei ) si de ei sa nu se poata „atinge ” nimeni. Pai de aia se intampla atatea abuzuri si de aceia efectiv unii din ei , efectiv sunt implicati si fac tot felul de „jocuri politice” , fara sa dam cu „bota” in marea lor majoritate care sunt foarte buni profesionisti, isi vad de treaba lor prevazuta de „lege” si sunt corecti si cinstiti, cu adevarat in „slujba acestei tzari ” . Orice „derapaj ” iesit de sub „Puterea Politica” , ar trebui „chemat la ordine ” si nu lasati sa fie ei „stat in stat” ! Asta nu-i tzara nici „CCR-ista” , nici „procurista” si nici „SRI-ista” sau de alt gen agreat mai mult sau mai putin de presedintele tzarii sau de partidele politice !

LĂSAȚI UN MESAJ