Studentă violată de un bistrițean pe o alee din complexul studenţesc Hașdeu din Cluj

2551

O studentă a fost violată de un tânăr pe cunoscuta alee de la Geografie din complexul studenţesc Hasdeu din Cluj-Napoca. Pe respectiva alee, ce face legătura între cămine şi centrul oraşului, trec zilnic mii de studenţi.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au dispus în 24 octombrie punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Robert Adrian Mayer sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, scrie clujust.ro.

În cuprinsul ordonanţei procurorului se arată că “din probleme administrate în cauză, rezultă presupunerea rezonabilă că în noaptea de 20 octombrie 2017 inculpatul a urmărit persoana vătămată şi pe o alee mai întunecoasă a acostat-o pe aceasta, a strâns-o de gât, a trântit-o la pământ, imobilizând-o la nivelul solului şi împotriva voinţei acesteia a întreţinut cu ea acte sexuale”.

Surse judiciare spun că este vorba de aleea care face legătura între strada Clinicilor şi complexul studenţesc Hasdeu. Pe respectiva alee este Facultatea de Geografie de la UBB.

Inculpatul este un tânăr de 21 de ani din Bistriţa, iar victima este o tânără de 20 de ani orginară din Braşov. Potrivit plângerii depuse de tânără, violul a avut loc în noaptea de 19 spre 20 octombrie în jurul orei 3.

Robert Adrian Mayer a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

4 COMENTARII

 1. Stau si intreb doara… ce cauta „pi.pi.tza” singura, noaptea pe acolo ? Asa le trebuie , ca numia barurile , fagadaiele si discotecile le stau in creier in loc sa doarma la ora aia si a doua zi sa mearga la facultate odihnite si cu mintea limpede nu sa doarma in amfiteatru . Nu poate pune societatea cate un jandarm ori politzai, la fiecare aleie dosita pe unde circula ciu.cium.etii noaptea aiurea…
  N-are decat sa-si ” dea cu spirt ” … si alta data sa stea cuminte la camin, sa invetze si sa fie constienta de banii pe care-i fu.t parintii s-o poarte-n scoala.
  Cat priveste pe „ga.o.zer” , n-are decat sa devina si el ” fetitza” la parnaie , unde fiti siguri ca tot asa o s-o ” ia „…

 2. Dragă domnule „Năsăudean”, ce făcea domnișoara respectivă la acea oră nu este problema dumitale, asta nu dă dreptul nimănui să violeze pe cineva și nici nu există justificare pentru un viol!!! Nu pot să cred că aveți o asemenea părere despre studente, pe care le denumiți „pipițe” fără a le cunoaște. Dacă era fata dumneavoastră și ieșise să alerge seara în parc sau se întorcea de la o prietenă, tot așa v-ați fi exprimat? Tot „așa le trebuie”?
  Iar acea alee duce spre campusul studențesc din Hașdeu, nu este orice „alee dosită”. Nu e normal ca un campus studențesc să nu fie bine păzit. Toate cele bune!

 3. Am fata studenta, cuminte si care invatza isi vede de „studentie ” si nu umbla noaptea ca pisicile in calduri dupa „motani „… ( sa ma scuzati , ca deja m-ati enervat de-a binelea de atitudinea Dvs pasiva ) prin locuri dosite , intunecoase si fara sa fie insotita cel putin de prienii din mediul sau. No pricepeti ? Daca aveti o astfel de fata „pacat ” de ea… si de „atitudinea” Dvs prin care-i dati o educatie „aleasa” ! ! ! Bine-nteles ca n-are nimeni dreptul sa „violeze ” pe cineva… dar de cele mai multe ori ( poate chiar 90% din cazuri ) de asa zis „viol „… victimele au fost urmarea insasi comportamentului lor provocator, credul si neadecvat , fara sa anticipeze un pericol iminent la care s-au expus .
  Ba din contra, pe acea alee, noaptea , tarziu, nu circula aproape nimeni, inafara unor studenti care circula aiurea in loc sa se odihneasca pentru a merge a doua zi la cursuri , nu prin baruri, fagadaie si tot felul de „locuri dosite ” … ( mai ales fete ) .
  La ce ne foloseste ( noua tuturor potentialelor victime ) faptul ca un derbedeu ” a agresat si /sau violat o studenta ” si ca a fost prins si bagat la puscarie ? Chiar suntem atat de creduli si de ” narozi ” incat nu stim sa ne ferim si sa ne protejam de astfel de evenimente ?
  Este foarte bine ca s-a pus in ziar acest eveniment, cu scop educativ de prevenire a unor astfel de tragice si nedorite evenimente !
  No priceput-ati stimate(a) ” MG ” ?

LĂSAȚI UN MESAJ