Bistriţa a câştigat Premiul publicului, la „My city, my team, my energy”

Bistriţa a câştigat Premiul publicului, la „My city, my team, my energy”

La Aberdeen a avut la loc „Conferinţa Anuală a Asociaţiei Energy Cities” sub sloganul „Oraşele se dezvoltă local în mod durabil”.

Energy Cities este o asociaţie europeană a autorităţilor locale preocupate de tranziţia energetică şi reuneşte peste 1000 de autorităţi din peste 30 de ţări printre care şi Municipiul Bistriţa.
Celebrarea a 25 de ani de existenţă s-a materializat prin organizarea unui concurs de fotografie intitulat „My city, my team, my energy” – Oraşul meu, echipa mea, energia mea, care s-a desfăşurat în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2015.

Municipiul Bistriţa a câştigat Premiul publicului, acesta constând într-o piesă urbană de interior sau exterior care va fi realizată de un artist argentinian şi va fi amplasată în Bistriţa într-un spaţiu public.

„Echipa „My city, my team, my energy” prezentată de Municipiul Bistriţa este ECHIPA COMUNITĂŢII = Participarea elevilor, tinerilor şi asociaţiilor neguvernamentale sau de proprietari din Bistriţa alături de echipa tehnică a oraşului la proiectele, campaniile de mediu şi de eficienţă energetică: EARTH HOUR, ENGAGE, DISPLAY, IMAGINE, Ziua Mondială a Mediului, Săptămâna Europeană a Mobilităţii, Convenţia Primarilor dar şi proiectele de îmbunătăţire a eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe, sub sloganul Viziunii energetice pentru anul 2050 „EASY CITY BISTRIŢA”, informează municipalitatea.

222

Categorii: Stiri Cultura

Comenteaza

Adresa de email nu va fi publicata.
Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *