Sponsorizari facute de Sebasatian Ghita inainte sa fuga din Romania

188

Cu doar câteva zile înainte să fugă din ţară şi să se refugieze în Serbia, Sebastian Ghiţă a sponsorizat, printr-una din firmele sale, deplasarea unei delegaţii a Ministerului Afacerilor Externe în capitala Serbiei, Belgrad, informează Jurnalul Național.

Banii oferiţi MAE de Teamnet, firma lui Ghiță, în decembrie 2016 apar în evidenţele instituţiei conduse atunci de Lazăr Comănescu drept sponsorizare cu titlu de protocol.

Teamnet World Professional Services SRL a sponsorizat MAE cu 9.000 de lei, pe 09.12.2016, cu titlu de protocol, pentru o depla­sare a oficialilor ministeriali la Belgrad. Câteva zile mai târziu, pe 19 decembrie 2016, Sebastian Ghiţă, fondatorul Teamnet, fugea din România pentru a scăpa de arest şi se refugia, culmea, chiar la Belgrad.

Fostul deputat PSD avea să fie arestat tot în capitala Serbiei, pe 13 aprilie 2017. Ulterior, Ghiţă a fost eliberat după plata unei cauţiuni de 200.000 de euro şi a cerut azil politic în Serbia. Omul de afaceri Sebastian Ghiţă este cercetat în cinci dosare penale, în două dintre ele având şi mandate de arestare.

1 COMENTARIU

  1. Toti „oamenii de afaceri ” ( care pe vremea mitraliatului Ceausescu se numeau „afaceristi „… ) controbuie cu bani catre partidele de guvernare, altfel „astia” ( indiferent care or fi … de stanga ori de dreapta… n-are importantza ) trimit DNA-ul , ANAFUL si alte „institutii” …, pe capul lor si atata-i sicaneaza pana ori „cedau”… ori dau faliment si oamenii decat sa o „patzeasca”… mai bine „cotizeaza ” si cu asta basta , dar sa nu credeti ca aceste „cotizatii” n-usunt contabilizate si nu sunt tinute ” sub tejghea” … dupa principiul contabilitatii… ” in comandita dubla „… si cand este cazul… „caietul este scos la iveala”…
    Nimic in lumea asta nu-i gratis ! Partidele in general, n-au cum avea bani sa se intretina , doar din cotizatiile membrilor proprii, daca nu exista si „cotizanti” … si care bine-nteles ca nu „gratis ” … si asta in toata lumea, nu doar aici la noi .

LĂSAȚI UN MESAJ