Soţii Rus NU RENUNŢĂ! De opt luni protestează pentru dreptate

514

Soţii Simion şi Saveta Rus din Năsăud încep a 8-a a cincea lună de proteste. Din iunie şi până acum, cei doi năsăudeni au fost prezenţi, aproape zi de zi,în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, dar şi în faţa celui de la Năsăud, la sediul Biroului Executorial Marin Manchevici, dar mai ales în faţa sediului CEC Bank – sucursala Bistriţa, iar în ultima perioadă şi în faţa Tribunalului Bistriţa-Năsăud.

Cei doi năsăudeni cer să li se facă dreptate, iar cei care au beneficiat de banii luaţi în baza unor credite false de la CEC Bank în 2007, nimeni alţii decât Irina şi Gavril Carşai şi fiul acestora Florin, să îi returneze băncii. Culmea, există şi o sentinţă definitivă a instanţei în care se precizează cine trebuie să returneze datoria CEC-ului, însă banca se încăpăţânează să ia pielea de pe cei amărâţi.

 

Saveta şi Simion Rus au ajuns la capătul răbdărilor din cauza problemelor financiare pe care le au din cauza unui credit fals de la CEC Bank luat pe numele lor de Irina Carsai, în 2007, însă şi-au adunat toată forţa ca să lupte mai departe până li se face dreptate. Fiindcă nu au găsit altă soluţie, cei doi năsăudeni au ieşit în stradă ca să-şi facă cunoscute problemele. Aşa, au luat la rând Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud, sediul Biroului Executorial Marin Manchevici şi sediul CEC Bank – sucursala Bistriţa şi sediul Tribunalului Bistriţa-Năsăud.

„Nu vrem decât…


Află continuarea cumpărând Gazeta de Bistriţa de la orice punct de vânzare a presei, începând de luni 5 februarie 2018.

Loading...

3 COMENTARII

  1. Bravo ! Voi de opt ani, dar ce sa zic ca eu intru in al 11-lea an fara AUTORIZATIE la casa mea construita cu toate actele in regula pe terenul proprietate cumparat de tata de la SASI in 1939 si care culmea este intabulat pe mine si platim impozit pe el, in schimb constructia nu este recunoscuta. Alo DNA se aude ? Te rog sa intervi !

  2. Mai oameni buni , ati fost la un avocat bun ?! Luati-va avocat ca stie ela ce sa faca ptr Dvs si nu mai tot umblati cu jalba-n protzap ba la Prefectura, ba la Consiliul Judetean, ba la Politie si mai stiu eu pe unde… pe la ce partide…
    Faceti-le domnilor plangere penala celor care cu toate hotararile instantelor de judecata, prin care s-a stabilit cine este vinovatul si a comis acele abuzuri in numele Dvs… totusi va executa silit pe Dvs si nu pe cei vinovati… ptr ca este imposibil sa nu fie ceva PUTRED la baza a ceea ce reclamati Dvs … !
    LUATI-VA UN AVOCAT BUN … ca singuri nu veti reusi sa faceti absolut nimic. Nu este de competenta celor la care umblati cu „jalba-n protzap”… si nici cu tot felul de „table agatzate de gat ” … si tot felul de articole la ziar !!!

  3. Puteți protesta până la adânci bătrânețe. Ați semnat ca fraierii contractul de girant și sunteți buni de plată. Scrie în Biblie, cine se pune girant altuia, nebun este.
    Domnule Bălan Marius așteptați rezoluția justiției. Degeaba faceți „alo” DNA prin confuzie cu Telekom că nu vă ascultă nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ