Sorin Grindeanu face schimbari in functiile din MAI si MApN

412

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Cornel Gabriel Ciocoiu în funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, în locul lui Viorel Ştefu, potrivit unei decizii publicate, miercuri, în Monitorul Oficial.

De asemenea, Grindeanu l-a eliberat din funcţie pe subsecretarul de stat în MAI, Andrei Gheorghe, numindu-l în loc pe Mihai Valeriu, scrie agerpres.ro.

Florin Lazăr Vlădică a fost numit în funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru armamente din cadrul Ministerului Apărării Naţionale (MApN), printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Totodată, premierul Grindeanu a eliberat-o pe Otilia Sava din funcţia de secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, la MApN.

Printr-o altă decizie a lui Sorin Grindeanu, Nicolae Nasta a fost numit în funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi informare publică din cadrul MApN.

Deciziile au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

1 COMENTARIU

  1. Cat timp ministrii acestor structuri vor fi dinafara sistemului, adica profani, necunoscatori… treburile vor merge prost . Ar trebui toate functiile , peste tot, sa nu poata fi ocupate decat efectiv numai de catre persoane calificate superior in acele domenii , chiar daca sunt politice .

LĂSAȚI UN MESAJ