Şocant! Se întâmplă în România: Pacientă bătută de o infirmieră

577
sursă foto: captura video Observator TV

O infirmieră dintr-un spital de psihiatrie din România a şocat opinia publică. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum infirmieră îi aplică o corecţie dură uneia dintre paciente, potrivit Observator.tv.

Femeia cade de mai multe ori şi este ajutată doar de către ceilalţi pacienţi. De altfel, toţi sunt pacienţi cu probleme grave psihiatrice, care nu ar trebui lăsati nesupravegheaţi conform regulamentului.

Fiul pacientei s-a declarat şocat de incident şi este pregătit să dea în judecată spitalul.

„Am văzut-o cu arcada spartă,cu buza spartă, mi-am dat seama că nu este căzătură, este bătaie”, a mărturisit fiul femeii.

1 COMENTARIU

  1. D-apoi, sa-i „legi”… nu este voie, cadre medicale si ingrijitori cate unul de fiecare „nebun”… , care sa stea efectiv cu el si sa-l tina de „s.cula” ( pardon mana … ) nu sunt bani … , „cuminti” astia nu stau si fac tot felul de traznai… spuneti dvs atunci ce „masuri ” trebuie luate si de catre cine anume ?
    Mergeti la acesti ” nebuni ” ( ca aia cu capul toti sunt la fel… ) si vedeti ce si cum poate cineva sa razbeasca cu ei, care nu respecta nici o regula, sunt violenti la modul general, nu fac ce li se spune , tulbura ordinea si linistea tuturor, sparg si strica totul, fac mizerie peste tot etc. etc. etc… sa-i „faca legume ” pe toti cu injectii „trase-n c.ur”… iara nu-i voie…
    No poi cum e voie atunci ? De ce nu-si tine fiecare „nebunul ” acasa si sa nu-l „bata”… atunci , ca „astia” numai de bataie se mai tem si mai respecta ceva cat de cat… ?!
    Este usor sa acuzam „spitalele ” si cadrele medicale… pe care le mai avem inca si care azi – maine or pleca cu totii in strainatate si o sa trebuiasca sa ducem bolnavii prin Ungaria, Spania, Germania, Franta ori Italia… daca-i mai avem…
    Asa ca stimare ” reclamant „… de ce nu-ti iei ” bolnava ” sa ti-o duci acasa si sa ai grija dumneata de ea ? !

LĂSAȚI UN MESAJ