Și-a omorât soțul pe motiv că a venit acasă nervos…

592

Luni seara, într-un cartier din Iaşi, o femeie şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit de bucătărie după ce acesta a venit acasă nervos şi ar fi început o discuţie în contradictoriu cu ea, informează MEDIAFAX.

Deşi a primit ajutor din partea unui echipaj SMURD, bărbatul a intrat în stop cardio respirator şi nu a mai putut fi salvat. Dosarul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Incidentul a pornit din cauza unui conflict între cei doi soţi. Potrivit unor surse, bărbatul de 39 de ani a ajuns acasă şi i-a adresat mai multe cuvinte ofensatoare soţiei. Femeia pregătea cina şi enervându-se, l-ar fi înjunghiat de două ori cu un cuţit de bucătărie.

„Echipajul SMURD a intervenit la un pacient de 39 ani înjunghiat de soţie. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, s-au început manevre de resuscitare, dar victima nu a răspuns la acestea. S-a declarat decesul. La faţa locului au intervenit Poliţia şi reprezentanţii IML”, a declarat prof. univ.dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD Iaşi.

Femeia a fost dusă la audieri la Secţia 6 Poliţie, iar dosarul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ