Şi amendaţi şi cu „marfa” confiscată! Au transportat lemn fără documente legale

423
SURSĂ FOTO: ARHIVĂ

Doi tineri, unul din Tiha Bîrgăului, celălalt din localitatea Mica, judeţul Cluj, au fost amendaţi de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud după ce au fost prinşi că transportau ilegal material lemnos. În plus, marfa le-a fost confiscată, iar bîrgăuanului i s-a confiscat şi mijlocul de transport.

 

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au identificat sâmbătă în trafic un tânăr de 28 ani, din Tiha Bîrgăului, în timp ce transporta cu o autoutilitară 12 mc de material lemnos, fără a deține documente legale de transport, transmite IPJ BN într-un comunicat.

Tânărul a fost sancționat contravențional, conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 5.000 lei. De asemenea a fost dispusă confiscarea materialului lemnos și a autoutilitarei în cauză„, precizează sursa citată.

 

În aceeaşi zi, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au depistat în trafic un alt tânăr de 29 ani, din Mica, județul Cluj, în timp ce transporta cu o autoutilitară, pe DJ 170, prin Reteag, cantitatea de 3,5 mc de material lemnos, fără a avea documente legale.

Tânărul a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos, în valoare de 630 lei a fost ridicat în vederea confiscării„, mai precizează IPJ BN.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ