Sebastian Ghiță a fi fugit cu ‘cheia’ softurilor serviciilor

289

Cornel Ivanciuc, unul dintre jurnaliștii inițiați în zona serviciilor, a susținut că Sebastian Ghiță ar fi fugit cu „cheia” softurilor pentru programele pe care firmele sale le-ar fi livrat SRI și altor servicii de informații, dar și ministerelor cheie din România.

Este cunoscut faptul că firmele lui Sebastian Ghiță au furnizat softuri sau echipamente în ultimii ani pentru SRI, STS, Doi și un Sfert, Ministerul Justiției și alte structuri cheie din statul român. El în acest moment șantajează autoritățile cu aceste chei de soft”, a declarat Ivanciuc la B1TV.

„Responsabilul pentru acestă defecțiune monstruoasă este Florian Coldea, prim adjunctul directorului SRI, pentru că ei l-au inventat pe Ghiță”, a mai susținut jurnalistul.

„Ei (SRI-n.red) trebuie să răspundă în fața noastră”, a precizat Ivanciuc.

sursa: stiripesurse.ro

1 COMENTARIU

  1. Poate Ghitza are dreptate, poata ca NU… Asta se va vedea la finalul investigatiilor . Cert este faptul ca daca s-ar fi predat , era automat bagat la „zdup” si de acolo cine dracu ar mai putea „lupta ” ipotriva „facaturilor ” … impotriva „cuiva”… fara sa precizam impotriva cuiva anume ?! Cu sigurantza ca a fost invatzat si „indrumat” ce si cum sa faca si sa procedeze…
    Sa fie foarte clar, anume ca „nu iese fum, daca nu exista macar un pic de jaratec”… in rest, fumul, poate fi foarte usor confundat cu „aburii” … si care , in timp de „racoare”… emana tot de la „ceva caldutz ” ( macar) …

LĂSAȚI UN MESAJ