Se reiau protestele in tara…VIDEO

57

Sute de persoane s-au adunat, miercuri, incepand cu ora 19.00, in Piata Victoriei, pentru a protesta fata de legea gratierii, dupa ce un eveniment in acest sens a fost anuntat  pe Facebook. Oamenii au inceput sa se mobilizeze la scurt timp dupa ce majoritatea PSD din comisia juridica din Senat a votat gratierea faptelor de coruptie – luare de mita, dare de mita si  trafic de influenta. „Trebuie sa ne aparam tara de hoti”, indeamna organizatorii evenimentului intitulat „NU gratierii coruptilor – OUG 13 revine. Si noi!”

LIVE VIDEO (Tananana Facebook):

Loading...

2 COMENTARII

  1. Iar PNL-ul si USR-ul isi baga „coada”… da ei nici nu mananca usturoi si nici gurile lor nu put … ( a altceva decat a prostie si dezordine publica ) ! Haideti si fiti seriosi… !
    Iesiti la vot si votati narozilor, atunci cand sunt organizate aceste alegeri, nu iesiti in strada ca tembelii, dupa alegeri, cand nu va convine eceva anume. Mergeti la vot si votati PE CINE TREBUIE , dar VOTATI !
    Nu vreti, nu stiti, ori vreti sa stati acasa PUTUROSI … no MUCLES ! SA VA DE JANDARMERIA LA ” SCAFARLIE ” DE DRA.CU SA VA IA PE TOTI, CA NE-AM SATURAT DE ATATA DEZIRDINE PUBLICA !

  2. Este adevarat ca daca lumea nu se „rascoala ” … ( nu protesteaza… ma rog… fel si chip… ) nimeni nu-i baga-n seama ci in cel mai rau caz, ( doar ) in pi… mamii lor … Nici fosta asa zisa Revolutie… n-a avut „autorizatie de manifestare ” , ca cine dr.acu da o astfel de autorizatie, cand cineva vrea sa „rastoarne” o anume „stare de fapt negativa „… ! ? Nu este nimic intamplator ! Asta, ar trebui sa le ” traga ” … guvernantilor si politrucilor, un serios semnal de alarma ( era sa zic altceva … da n-am zis ) .
    Maaa………. ori dati drumul la toti cei care au inchisoare de pana in 3 ani de zile… ( sa zic… ) ori lasati-i acolo in pi… mamii lor, sa simta ca au facut prostii si ca n-au loc de intors ! Or fi ei cei din opozitie … ” in opozitie ” … dar nu cred ca degeaba … ce sa-i faci , asta-i democratia .
    Asta nu inseamna ca cei de dreapta sunt „dusmanii boborului ” in raport cu cei din stanga … si invers… !

LĂSAȚI UN MESAJ