Scandalul dintr-o primărie soldat cu focuri de armă

342
Un tânăr în vârstă de 25 de ani, rănit cu pistolul de poliţiştii din comuna Saraiu care au fost chemaţi să aplaneze conflictul iscat în Primărie de doi bărbaţi recalcitranţi, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Constanţa, în stare instabilă, cu tensiune mică.

Surse judiciare informează că joi după amiază, doi bărbaţi au intrat în sediul Primăriei din Saraiu, unde au provocat un scandal, ameninţând un angajat al primăriei. Ca urmare a unui apel primit prin 112, agenţii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 au intervenit folosind armamentul din dotare, pentru descurajarea persoanelor ce manifestau agresivitate. Potrivit aceloraşi surse, poliţiştii au tras trei focuri de armă, respectând procedurilor legale, iar unul dintre bărbaţii agresivi a fost nimerit în abdomen de glonţul tras din pistol.
Bărbatul rănit în abdomen, în vârstă de 25 de ani, a fost transportat iniţial la Spitalul din Hârşova, însă medicii au decis ulterior transferul său la Spitalul Judeţean Constanţa, el fiind preluat şi transportat cu un elicopter SMURD.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), dr. Claudia Tatarici, a declarat pentru AGERPRES că decizia de transferare cu elicopterul la SCJU a tânărului rănit în abdomen a fost luată după ce echipajul de pe ambulanţă a constatat scăderea accentuată a tensiunii arteriale şi o stare generală instabilă a pacientului.

1 COMENTARIU

  1. Nu le strica tuturor borfasilor si smecherilor, care au venit de prin strainatate cu tot felul de idei tampite ( in cap ) si au impresia ca ei fac „legea” peste tot. Trebuie impuscati inca macar 1000 de astfel de go.zeri sa inteleaga ca impotriva lor se poate face uz de arma din dotarea politistilor si ca deja nu o mai au la „solduri” pusa asa doar de decor … ! Pana acuma, doamne fereste sa fi facut un politist uz de arma din dotare, ca „sareau ” procurorii pe el ca „ulii pe gaina ” … , sau acceptau din partea agresorilor, o bataie sora cu moartea sau paralizia … !

LĂSAȚI UN MESAJ