Sănătatea năsăudenilor NU contează! Staţia de mixturi asfaltice a lui Larionesi, OK în ochii autorităţilor!

1075

Năsăudenii care se împotrivesc amplasării în apropierea locuinţelor lor a unei staţii de mixturi asfaltice de către SC Frasinul SRL sunt şi mai revoltaţi, după ce au primit răspunsuri de la instituţiile publice abilitate să verifice dacă o astfel de activitate poate fi desfăşurată în zona respectivă. Autorităţile s-au spălat însă pe mâini şi au băgat la înaintare faptul că acolo este zonă industrială, conform… unei hărţi industriale a oraşului Năsăud. Oamenii sunt hotărâţi şi spun că nu vor renunţa, ba chiar ameninţă cu instanţele de judecată.

 

Aşa cum arătam în urmă cu aproximativ o lună în paginile publicaţiei noastre, la finele lunii mai, firma deţinută de Traian Larionesi – Frasinul SRL – a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului o solicitare de obţinere a acordului de mediu pentru o staţie de asfaltare pe care omul de afaceri vrea să o pună în funcţiune în incinta punctului de lucru pe care îl are la Năsăud, în zona aşa numită industrială. În respectiva zonă funcţionează însă doar câteva firme, care însă nu au deloc activităţi poluatoare. Cele mai multe sunt însă locuinţe.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita.

6 COMENTARII

 1. Ma sunteti culmea. Omul asta , pe langa planul sau lucrativ , vrea sa faca „locuri de munca ” pentru Dvs si efectiv va opuneti , punand tot felul de ” sicane ” … Are el o comportare nu tocmai de ” frate crestin „… dar face ceva util pentru Dvs, ce nu intelegeti ? Unde vreti sa faca statia, in Centrul Nasaudului ?

  • Domnule sunteți cam paralel cu realitate!cate locuri de munca poate creea?1 singur care manevrează statia😁.Daca o pornește va Invit o zi sa stați in locul nostru’ al locuitorilor din zona!

 2. Un taranoi parvenit si fara suflet.
  Pozeaza doar in asfel de situatii , se vede ca fratele Larionesi este ca pacura la suflet, nu si da seama cat este de urat de cei care ii vad pozele.
  Va sfarsi asa cum se comporta.
  Sa mi fie iertat dar nu pot sa i mai vad moaca.
  Da de lucru la oameni dar cu ce sacrificii? taind padurile distrugand fauna prin balastierele pe dare le face, producand disconfort populatiei doar nu pentru binele oamenilor care il slugaresc ci pentru ceia ce se vede in poze, pentru imbogatire. ASTA DA FRATE.

 3. Habar nu aveți cât de tare afecteaza această statie de asfalt intreg orasul Nasaud,nu numai locuitorii din zona .Socetatea Frasunul pe langa ca a taiat cat de mult a putut padurile mai vrea sa ia si restul de oxigen rămas.Alesi ai orasului Nadaud luati masuri corecte si conform legii până nu e prea târziu!

 4. Auzi la un „destept”.Locuri de munca:))).Si la Cernobal erau locuri de munca,”frate”.Cat de prost sa fii?E ilegal a se face o statie de asfalt in oras.Nicaieri in lume nu vezi asa ceva.Dar cand cumperi si primarul si pe cei de la mediu,se poate.Sa nu se mire acestia cand vor vedea in curand un reportaj la realitatea despre mismacurile lor si sesizari la DNA.E ireal ca pilele se aplica si atunci cand se poate crea un adevarat genocid ecologic si uman.Romocea-un primar lipsit de orice urma de demnitate umana.

LĂSAȚI UN MESAJ