Salariul colosal pregătit pentru Kovesi. Lovitură financiară dată de fosta șefă DNA

213

După ce a fost demisă din funcția de procuror șef al DNA, Laura Codruţa Kovesi a fost delegată de către procurorul general Augustin Lazăr, în funcţia de procuror la Serviciul de îndrumare şi control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Procurorul general al României i-a pregătit deja biroul lui Kovesi, la etajul 1. Pentru noua funcție, Laura Codruta Kovesi va primi un salariu de peste 30.000 de lei pe lună, bani mai mulți decât avea în funcția de sefă a DNA.

Aceasta va primi o indemnizație de 23.000 de lei, un sport de risc și solicitare psihică de 3.000 de lei, spor pentru condiții deosebite de puncă remunerat cu 3.400 de lei și indemnizație pentru titlul de doctor de 950 de lei, conform evz.ro.

1 COMENTARIU

  1. Deci… 57350 lei , adica circa 12.400 de euroi , in timp ce majoritatea salariilor si pensiilor civililor , se fla undeva la 700 – 1500 de lei lunar ( net in mana ) , adica de peste 35 de ori mai mult decat cei care de fapt sunt care contribuie ” cu plusvaloare ” la banii publici ! NO ASA DA TRAI NENICULE ! SA TRAIASCA !
    No uitati-va cam ce salarii au cei care sunt „inamovibili” si nu raspund nici pentru abuzurile si nici pentru neglijentele in serviciu, atunci cand comit tot felul de matrapazlacuri mediatizate de atatea ori prin masmedia … si care te pot aresta unde, cand si cum vor muschii lor , fara sa dea socoteala cuiva !
    Nu zice nimeni sa nu fie foarte bine platiti, dar in nici un caz cu astfel de salarii cu mult peste morala si bunul simtz ( social ) .
    Da… stau si ma gandesc ce dr.acu fac cu atatia bani… , in raport cu militarii, jandarmii si politzistii care de fapt sunt cei care-si pun in pericol viatza si sanatatea si lupta cu adevarat cu infractorii, contravenientii si lumea interlopa si care n-au nici 10% din salariul lor ???!!!
    Fara suparare … cred ca ar fi imeprios necesara regandirea acestui raport de valori si interese sociale !

LĂSAȚI UN MESAJ