S-a folosit de o chichiță legislativă! Ovidiu Crețu a atribuit un contract baban pentru repararea pârtiei de schi, înainte de a avea girul Consiliului Local

365

 

Aproape 400.000 de euro au intrat în buzunarele celor de la Kranz Eurocenter pentru reparațiile la pârtia de schi. Pârtia de schi a fost deschisă mai puțin de o săptămână în tot sezonul trecut, iar anul acesta Dealul Cocoș mai înghite o tură de bani. Asta după ce terenul pârtiei de schi a luat-o la vale și are nevoie de lucrări complexe de consolidare. Culmea, contractul a fost atribuit înainte de a avea votul consilierilor locali pe rectificarea bugetară.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrița.

2 COMENTARII

  1. Nu cred ca exista primari care sa vrea raul comunitatii si ceea ce face domnul primar Cretu, este foarte bine . Uitati-va si faceti o comparatie cum arata Bistrita inainte si ce frumos arata acum .
    „Gica Contra ” au fost dintotdeauna si vor exista in veci, functie de ce interese ” ascunse ” exista si pe „coada ” cui se … ” calca „.

  2. Oare exista cineva care chiar crede ca tov. primar face chestiile astea doar asa, pe ochi frumosi ? Orice miscare din banii publici se face pe spaga serioasa, ca doar nu arunca cu banii din propriul buzunar…

LĂSAȚI UN MESAJ