Robert Sighiartău: Dragnea şi PSD nu au învățat nimic din lecțiile democrației! Nu cred că, la 100 de ani de la Marea Unire, societatea românească va putea fi împreună în aceste condiții

224

„Un om de stat pune, mai presus de orice, interesul național. Este de datoria oricărui om politic să evalueze propria situație în care se află şi să acționeze mereu în interes public. Sigur că, până la o decizie definitivă, orice persoană este nevinovată, însă un om politic responsabil ține cont de fiecare împrejurare, de orice, pentru a nu pune în dificultate şi a nu şubrezi în vreun fel credibilitatea țării. Orice presupusă faptă penală a unui om politic aflat în fruntea statului, pătează credibilitatea instituțiilor democratice şi a țării”, scrie deputatul bistriţean liberal Robert Sighiartău pe Facebook.

 

Potrivit acestuia, Liviu Dragnea şi PSD nu au învățat nimic din lecțiile democrației, în condiţiile în care liderul social-democraţilor are la activ o condamnare defintivă pentru fraudarea alegerilor, iar acum este învinuit oficial pentru fapte de corupţie.

Dragnea şi PSD nu au învățat nimic din lecțiile democrației, din ceea ce înseamnă un stat al respectării legii, lucru valabil pentru fiecare dintre noi. Președintele Camerei Deputaților este condamnat definitiv, iar astăzi este învinuit oficial de fapte de corupție.

În tot acest timp, PSD a găsit de cuviință să legifereze prin vot posibilitatea ca persoane condamnate penal să poată candida pentru președinția României. Probabil că este o premieră mondială de care nu putem fi mândri. Toate acestea se întâmplă astăzi, când societatea este bulversată de măsuri economice pe care oricum nu le înțelege nimeni.

Când eşti acuzat că ai fraudat alegeri sau ai furat bani europeni, lucrurile sunt extrem grave. Riscăm totul prin puterea exemplului negativ„, precizează alesul bistriţean.

Nu cred că, la 100 de ani de la Marea Unire, societatea românească va putea fi împreună în aceste condiții. 
România are nevoie, mai mult decat oricând, de reprezentanți credibili la cel mai înalt nivel, pentru ca toți românii să simtă că merită să rămână acasă, că merită să facă sacrificii pentru țara lor. Sunt sigur că cei mai mulți dintre noi ne dorim normalitate, adică o țară unde legea este în interesul cetățenilor şi este respectată de toți cetățenii săi„, a conchis Robert Sighiartău.

3 COMENTARII

 1. ceea ce Dvs spuneti , este fara indoiala si ceea ce dorim noi ..populatia de rand care conduce o Dacia ruginita si nu avem o Toyota noua !
  D le Robert ! cautati oameni sa va sprijine ..eu sant unul din ei ! si mai sant !
  nu lasat PSD sa ne fure tot ce a mai ramas !
  nu i lasati sa guverneze impotriva propriei tari !!

 2. Mai „Robitza”… de la toti cei care s-au perpetuat la puterea acestei tzari ( si ianinte si dupa Revolutie ) , am invatzat cate ceva, atat de la cei de stanga cat si de la cei de dreapta.
  Este bine ca exista partide in opozitie, ca altfel n-ar fi democratie si n-ar avea cine-i trage de urechi ( macar ) pe cei care o iau „razna”…
  Va doresc succes , desi nu prea aveti mare sansa.

LĂSAȚI UN MESAJ