Regulile urbanistice sunt doar pentru unii! Un dezvoltator imobiliar ridică o măgăoaie „de lux” în centrul istoric al Bistriţei

595

Un dezvoltator imobiliar ridică, în zona zero a Bistriţei, o măgăoaie cu spaţii comerciale şi apartamente care costă cât o vilă lângă oraş. Doar privilegiul de a avea un loc de parcare în centrul istoric îi va costa pe proprietarii viitoarelor apartamente 7.000-8.000 de euro.

Pe strada Zorilor, chiar în centrul istoric, la doi paşi de Piaţa Mică şi de Parcul Municipal se pregăteşte un bloc cu centru comercial la parter şi apartamente la etaj. Proiectul poartă numele „Park Residence” şi este realizat de Class Expert Construct. Clădirea ar urma să fie dată în folosinţă la finalul anului 2018.

„Proiectul Park Residence reprezintă un nou proiect de lux, o bijuterie rezidenţială, ce oferă viitorilor locatari apartamente spaţioase, luminoase, cu finisaje de calitate excelentă”, se arată pe site-ul dezvoltatorului.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita.

Andreea Moldovan

2 COMENTARII

  1. Pai in cazul asta nu mai dureaza mult si se va demola si SUBGALETELE si un dezvoltator poate ca le va oferi edililor cate un apartament la km O. Eu zic sa demoleze si Primaria sa se construiasca ceva mai inalt un P+ 6 ca-i mai de folos.

  2. Aștept cavoul pt autorități! Destul si-au bătut joc de viata cetățenilor. Orașul e după chipul și asemănarea lui wonderbou și tanti urbanista.Scapa-ne Doamne de ei!

LĂSAȚI UN MESAJ