Reexaminarea legii privind eliminarea a 102 taxe, respinsă de Camera Deputaţilor

151

Solicitarea de reexaminare a președintelui României la legea privind eliminarea celor 102 taxe a fost respinsă cu 184 de voturi împotrivă, o abținere și 85 pentru. 

La ședința de vot final din Camera Deputaților, solicitarea de reexaminare a președintelui a fost respinsă, așa că legea va pleca spre Cotroceni în aceeași formă în care a fost trimisă. Președintele nu mai are nicio posibilitate să o blocheze și va fi nevoit să o promulge.

Senatul a respins marţi cererea de reexaminare înaintată de preşedintele Klaus Iohannis Parlamentului cu privire la propunerea de lege prin care sunt eliminate 102 taxe, adoptând iniţiativa legislativă în forma transmisă spre promulgare.

 

sursa: stiripesurse.ro

 

Loading...

2 COMENTARII

  1. Daca Radioteleviziunea Romana, ramanea in sistemul vechi de pe vremea lui Ceausescu si emitea astfel incat cel mai „nimu.rug” roman din varful oricarui „coclau” putea prinde semnal si putea viziona cel putin TVR 1 cu ” 2 cuie bagate la antena ” sau… o simpla sarma agatzata de TV… atunci meritau sa le mai dam noi bani , dar s-au ” modernizat ” astfel incat, nimeni nu mai poate prinde semnal TVR decat exclusiv prin firmele care emit prin „satelit ” unde trebuie sa platim .
    Pai, n-are decat RTVR sa ceara banii de la aceste forme care le transmit programele pentru populatie… asa cum fac si celelalte posturi de TV . . .

  2. In acest „pachet” intra si desfiintzarea „taxei de mediu ” de prost gust si care NU ERA PENTRU MEDIU , ci scopul ei era sa inhibe importul de masini second din strainatate , numai ca statul asta hotz , ar face orice sa ne jacmaneasca, sa traga jos ” pcelea di pe noi ” si sa ne faca sa cumparam masini de aici si nu din strainatate . Cu toate aceste constrangeri, care la inceput le-au zis vama, … apoi accize … apoi taxa de prima inmatriculare sau de mediu … etc. etc.sau de prima … prima data imediat dupa Revolutie, ( pardon … lovitura de stat ) nu aveai voie sa inmatriculezi masinile second, decat numai pe societati nonprofit… importul de masini second n-a putut fi blocat !
    Stati linistiti ca „go.zerii” care au „lins ” din aceste taxe… o s-o redefineasca si pe viitor, o sa-i zica ” taxa pe bocancii soferului ” … sau ” taxa pe crestele de la rotile masinii „… inventeaza ei ceva… ptr ca „lingaii” nu pot supravietzui altfel … si ca „baietzii destepti ” inca mai exista, de jos si pana SUS>>> SUS>>> de tot si din banii lor castigati necinstit, ” pluseaza ” partidelor aflate la guvernbare .

LĂSAȚI UN MESAJ