Raluca Turcan:”Guvernul Grindeanu pica în trei lui”

74

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, crede că Guvernul Grindeanu o să cadă în trei luni, pentru că nemulțumiții din PSD și ALDE ”o să arunce peste bord” actuala echipă guvernamentală. Advertisment ”PSD-ALDE este o guvernare în derivă! Este șocantă incoerența de care dau dovadă, atât în coaliție cât și în cadrul guvernului. Nu există priorități, nu este o guvernare îndreptată spre viitor. Nu există nimic european în această guvernare. Este o guvernare în care contează doar controlul pe partid și obsesiile anti-justiție ale domnilor Dragnea și Tăriceanu”, a scris Turcan pe pagina sa de Facebook.

Raluca Turcan anticipează căderea Guvernului Grindeanu

1 COMENTARIU

  1. Stimata doamna, chiar daca ” pica ” … Dvs tot nu veti mai ajunge la guvernare ! Nu va mai strofocati aiurea, ca ne-am saturat de modul cum ati administrat si gestionat aceasta tzara, cat impreuna cu PD-ul ati fost la guvernare. Gata ! Duceti-va invartindu-va !
    Daca ” pica „… vor fi inlocuiti cu altii… tot de stanga, ptr ca ei au castigalt legal si democratic acest tur de scrutin electoral si „crapati Dvs de ciuda si necaz si ba ” . Comportati-va si faceti in asa fel incat peste 4 ani, sa va aleaga oamenii , din nou, pe Dvs… ca nu se supara nimeni, desi, v-am spus… ” duceti-va invartindu-va ” , nu vedeti ca inafara acolitilor Dvs, s-a saturat lumea de voi ?

LĂSAȚI UN MESAJ