Raiduri în cluburile de noapte de pe Valea Bîrgăului! A curs cu amenzi, iar un tânăr s-a ales cu dosar penal. Vezi ce au găsit poliţştii asupra lui

620

Amenzi de peste 7.500 lei au fost aplicate de poliţişti, în urma unor raiduri în cluburile de noapte de pe Valea Bîrgăului. Totodată, un tânăr din Susenii Bîrgăului s-a ales cu dosare penal, după ce oamenii legii au găsit asupra lui un spray iritant lacrimogen.

 

 

Sâmbătă spre duminică noaptea, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului împreună cu polițiști din cadrul Serviciilor de Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, Acțiuni Speciale și Criminalistic au desfășurat acțiuni pe raza de competență a secției, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, fiind vizate localurile, respectiv cluburile care au program și pe timpul nopții.

 

Cu ocazia desfășurării acestor activități, au fost constatate și aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.585 lei, din care 19 conform Legii 61/1991- pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar restul conform altor acte normative ( OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, Legea 12/1990 – privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite și OUG 28/1999 – privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale).

 

De asemenea, în cadrul acestor acțiuni a fost constatată o infracțiune flagrantă – portul fără drept de obiecte periculoase.

Astfel, a fost identificat un tânăr, din Susenii Bîrgăului, asupra căruia, în urma controlului corporal, a fost găsit un spray iritant lacrimogen.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru portul fără drept de obiecte periculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ