Prinşi după ce au dat o serie de spargeri! Unde s-a întâmplat asta

207

Doi tineri din Rodna sunt cercetaţi de poliţişti, pentru furt calificat, după ce în luna ianuarie ar fi spart mai multe locuinţe din comună, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de oamenii legii.

 

 

Potrivit IPJ BN, zilele trecute, în cadrul cercetărilor efectuate în mai multe dosare penale privind săvârșirea infracțiunilor de furt și tentativă la furt, fapte înregistrate inițial cu autor necunoscut, polițiștii Postului de Poliție Rodna cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Acțiuni Speciale, respectiv Criminalistic, au identificat doi tineri de 19 și 17 ani bănuiți de comiterea faptelor, ambii fiind din Rodna.

Cei doi sunt cercetați pentru faptul că în cursul lunii ianuarie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri din locuințe de pe raza localității Rodna, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 2.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști.

Cercetările continuă de către polițiștii Postului de Poliție Rodna sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ