Prins cu mii de pachete de țigări de contrabandă! Un ieșean riscă să ajungă după gratii în Bistrița-Năsăud

248

Un bărbat din Iași riscă să ajungă după gratii, după ce polițiștii din Bistrița-Năsăud l-au prins la Silivașu de Câmpie cu peste 7.000 de pachete de țigări de contrabandă în autoturismul pe care îl conducea.

 

Potrivit IPJ BN, la data de 29 martie a.c., pe DN 16, în localitatea Silivașu de Câmpie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Urmeniș l-au depistat, în trafic, pe un bărbat, de 43 de ani, din Iași, care transporta, cu un autoturism, țigarete nemarcate fiscal.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de contrabandă, cazul fiind preluat de către polițiștii specializați din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Aceștia au dispus ridicarea în vederea confiscării a cantității de 140.146 de țigarete care ar proveni din contrabandă, precum și a autoturismului folosit la săvârșirea infracțiunii. Valoare prejudiciului cauzat bugetului consolidat al statului se ridică la suma de aproximativ 84 000 de lei.

Față de bărbatul de 43 de ani s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean cu propunere de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ