Primăria Bistriţa dă în judecată o firmă de casă pentru o gafă ridicolă

1005

Epopeea clădirii de pe Şincai pe care a ridicat-o Primăria Bistriţa pentru a-şi muta acolo o parte din activitate pare să nu se mai termine. De curând, municipalitatea a dat în judecată  firma care a ridicat clădirea pentru că i-a pierdut cartea tehnică.

 

Problemele clădiri de pe strada Şincai, care adăposteşte Direcţia de Patrimoniu a Primăriei Bistriţa par să nu se mai termine. După o construcţie realizată prost, fuşăreli la finisări, Imobil Dan, firma constructoare o comite din nou.

De data aceasta, se pare că firma, care este puţin ocupată cu procedurile de insolvenţă, ar fi pierdut cartea tehnică a clădirii ridicate pentru municipalitate.

Primăria Bistriţa a somat de nenumărate ori SRL-ul să pună la dispoziţie şi cartea tehnică însă aceasta n-ar fi de găsit, a precizat pentru Gazeta de Bistriţa, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Primăria Bistriţa n-a stat pe gânduri şi a cerut în instanţă cartea tehnică. Procesul este foarte nou, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Bistriţa-Năsăud în 31 ianuarie 2018. Primul termen este stabilit pentru luna aceasta, însă va dura ceva timp până când judecătorii vor tranşa această chestiune…


Află mai multe detalii, cumpărând ziarul Gazeta de Bistriţa de la orice punct de vânzare a presei.

Andreea Moldovan

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ