Prima condamnare la închisoare din România pentru că a omorât un câine

418

Judecătorii tulceni l-au condamnat la 6 luni de închisoare cu executare pe un bărbat care, a ucis un câine cu lovituri repetate de cuţit, deşi animalul nu prezenta nicio ameninţare, fiind legat în lanţ şi aflându-se într-un padoc, potrivit radioconstanta.ro

Magistraţii au considerat fapta bărbatului cu atât mai revoltătoare, cu cât individul nu a manifestat nici o umbră de regret, ba din contră intenţia sa a fost clară de a ucide patrupedul.

În plus, bărbatul nu este la primul conflict cu legea penală, având manifestări violente şi în familie.

Din aceste considerente, dar şi pentru a preveni comiterea altor fapte grave, judecătorul a decis să-i aplice bărbatului pedeapsa închisorii, în regim de detenţie.

Sentinţa nu este definitivă.

Un alt caz, unde un câine a fost ucis intenționat 

 

2 COMENTARII

  1. Foarte bine. Dupa lege, ar trebui bagati la zdup toti ciop.arl.anii nostri de la tzara, care tin cainii legati cu 25 cm de lant de gat, fara adapost de nici un fel, in ploaie, vand , zapada si frig si-i dau cate o felie de pita odata pe saptamana… fara apa, decat cand ploua ( pe el ) eventual .
    Toti acesti nesimtziti, le trebuie caini, dar daca s-ar putea astia sa „pasca iarba ” sa fie ori mici cat un soarece dar sa urle si sa muste ca un leu, ori sa fie cat un leu, dar sa manance cat un soarece …
    Mai mult , toti astia isi bat vaca, calul, cainii si in gneral si nevestele nu numai … si nimeni nu ia nici o atitudine impotriva lor .

LĂSAȚI UN MESAJ